﻿<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Young Rider.com / Young Rider Forum / Horse Talk   / Are you a YR addict? / Latest Posts</title><generator>InstantForum.NET v4.1.2</generator><description>Young Rider.com</description><link>http://board.youngrider.com/</link><webMaster>forums@bowtieinc.com</webMaster><lastBuildDate>Wed, 19 Nov 2008 08:03:59 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c.&lt;/STRONG&gt; HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. &lt;STRONG&gt;why would I... ?&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c&lt;STRONG&gt;.&lt;/STRONG&gt; HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c.&lt;/STRONG&gt; years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c&lt;STRONG&gt;.&lt;/STRONG&gt; EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 16:06:48 GMT</pubDate><dc:creator>SaddleClub~chick</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. HECK YES!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. years and years&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;/STRONG&gt; &lt;/P&gt;&lt;P&gt;I got mostly C's and mostly B's.&lt;FONT size=1&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 14:43:18 GMT</pubDate><dc:creator>pretty-ponies</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Woooo!!! I'm an addict!</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 12:17:58 GMT</pubDate><dc:creator>ponyrainboots</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>[quote]&lt;b&gt;Crazii Cowgirl =] (7/18/2008)&lt;/b&gt;&lt;hr noshade size="1" class="hr"&gt;Take the survey!&lt;br&gt;&lt;br&gt;1. You log onto YR:&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. rarely&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. EVERYDAY!&lt;br&gt;&lt;br&gt;______b.__&lt;br&gt;&lt;br&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a handful&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;____a.____&lt;br&gt;&lt;br&gt;3. You can name each member?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 member...&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a handful&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;br&gt;&lt;br&gt;____b.____&lt;br&gt;&lt;br&gt;4. You had a YR dream before?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. why would I... ?&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a few times&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HECK YES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________a.&lt;br&gt;&lt;br&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. a few weeks&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. months and months&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. years and years&lt;br&gt;&lt;br&gt;____b.____&lt;br&gt;&lt;br&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. who?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;br&gt;&lt;br&gt;____b.____&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT![/quote] I got MOSTLY B'S!</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 10:04:42 GMT</pubDate><dc:creator>Aqualonia</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a few times&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. years and years&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 09:25:05 GMT</pubDate><dc:creator>Saddle Sore</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>[quote]&lt;b&gt;Crazii Cowgirl =] (7/18/2008)&lt;/b&gt;&lt;hr noshade size="1" class="hr"&gt;Take the survey!&lt;br&gt;&lt;br&gt;1. You log onto YR:&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. rarely&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. EVERYDAY! √&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a handful √&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;3. You can name each member?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 member...&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a handful √&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;4. You had a YR dream before?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. why would I... ?&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a few times&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HECK YES! √&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. a few weeks&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. months and months √&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. years and years&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. who?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few √&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 07:47:43 GMT</pubDate><dc:creator>iknowhow2spellbanana</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a few times&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years       &lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 07:07:07 GMT</pubDate><dc:creator>equestrianreserverider</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Ha, I got all c's. I must be addicted XDD</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 06:50:22 GMT</pubDate><dc:creator>Showjumping madness</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Take the survey!&lt;br&gt;1. You log onto YR:&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. rarely&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;c. EVERYDAY!&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a handful&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;3. You can name each member?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 member...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a handful&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;4. You had a YR dream before?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. why would I... ?&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a few times&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HECK YES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. a few weeks&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. months and months&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;c. years and years&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. who?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;</description><pubDate>Sat, 19 Jul 2008 04:16:06 GMT</pubDate><dc:creator>Amber</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. why would I... ?&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. who?!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 22:36:00 GMT</pubDate><dc:creator>horsecrazy282</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>i had mostly B's, i've been part for years, but i was hardly on for a long time!!!</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 19:11:42 GMT</pubDate><dc:creator>horseygal207</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;c. EVERYDAY!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;a. why would I... ?&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;b. months and months&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#ff11ff&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 19:07:02 GMT</pubDate><dc:creator>splashmanlover</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a&lt;STRONG&gt; &lt;/STRONG&gt;handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b.&lt;STRONG&gt; a few times&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/STRONG&gt;&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 18:55:40 GMT</pubDate><dc:creator>Saddle-Up</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. rarely&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. &lt;b&gt;EVERYDAY!&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a handful&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;3. You can name each member?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 member...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a handful&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;4. You had a YR dream before?&lt;br&gt;[b]&lt;br&gt;a. why would I... ?[/b]&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a few times&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HECK YES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. a few weeks&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. months and months&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. years and years&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. who?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;u&gt;&lt;b&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/b&gt;&lt;/u&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;br&gt;&lt;br&gt;lol... I just realized the ridiculous amount of time i spend on here xD</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 18:24:33 GMT</pubDate><dc:creator>Mustangchick97</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. why would I... ?&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 17:46:48 GMT</pubDate><dc:creator>Hollys Mom</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Take the survey!&lt;br&gt;&lt;br&gt;1. You log onto YR:&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. rarely&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;c. EVERYDAY!&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a handful&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;3. You can name each member?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. maybe just 1 member...&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;b. a handful&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;4. You had a YR dream before?&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;a. why would I... ?&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. a few times&lt;br&gt;&lt;br&gt;c. HECK YES!&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. a few weeks&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. months and months&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;c. years and years&lt;/b&gt; (a yearish i think lol)&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;br&gt;&lt;br&gt;a. who?!&lt;br&gt;&lt;br&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/b&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;________&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;br&gt;&lt;br&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;br&gt;&lt;br&gt;&lt;b&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/b&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 17:26:09 GMT</pubDate><dc:creator>Gunnin to Play</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c&lt;STRONG&gt;. HECK YES!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. years and years&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c&lt;STRONG&gt;. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT&lt;/STRONG&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 16:57:13 GMT</pubDate><dc:creator>Beeziefan101</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;c. EVERYDAY!&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;a. why would I... ?&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 16:36:40 GMT</pubDate><dc:creator>BarrelRacer66</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;&lt;P&gt;cbbabb&lt;BR&gt;I love YR xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;and I wasn't  even here for Buffy, just the like one month ago ones.&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 16:22:01 GMT</pubDate><dc:creator>Twinkeltoes</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;HECK YES!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;year&lt;/STRONG&gt;s and years (a year about) XD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;EM&gt;&lt;U&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/U&gt;&lt;/EM&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 16:17:38 GMT</pubDate><dc:creator>Blue.Roan</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt; &lt;/FONT&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;1. You log onto YR:&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;a. rarely&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;c. EVERYDAY!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;________&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;________&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;3. You can name each member?&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;________&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;a. why would I... ?&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;b. a few times&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;c. HECK YES!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;________&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;a. a few weeks&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;b. months and months&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;c. years and years&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;________&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;a. who?!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT size=1&gt;&lt;FONT color=#111111&gt;b&lt;STRONG&gt;. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 16:14:13 GMT</pubDate><dc:creator>heytheredelilah16</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>haha, the old buffy. good times, good times lol. Is she still on here? BTW I got (YR ADDCICT!!!) WOO!! lol</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 15:32:57 GMT</pubDate><dc:creator>shilohismybaby</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a few times&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. years and years&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 15:31:50 GMT</pubDate><dc:creator>~Goldengirl~</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. why would I... ?&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 15:31:17 GMT</pubDate><dc:creator>LoveSunny</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. &lt;STRONG&gt;EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. &lt;STRONG&gt;why would I...&lt;/STRONG&gt; ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. &lt;STRONG&gt;maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT size=1&gt;I looove YR! &lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 15:16:28 GMT</pubDate><dc:creator>Dressage*Dancer</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>C&lt;BR&gt;C&lt;BR&gt;B&lt;BR&gt;A&lt;BR&gt;B&lt;BR&gt;B&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Almost and addict... I'm mostly B's...</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 15:15:23 GMT</pubDate><dc:creator>Carribean Cream</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. why would I... ?&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. a few weeks&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;Okay, I think I got 2 of each letter, lol. But I'd call myself a YR addict.&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 15:13:03 GMT</pubDate><dc:creator>crazycowgirl</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Duuuuuuuuuh&lt;BR&gt;Of course i'm an addict. xDDD</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 14:46:32 GMT</pubDate><dc:creator>take me home</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. HECK YES!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years &lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/STRONG&gt;&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 14:22:18 GMT</pubDate><dc:creator>Sydney</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;c. EVERYDAY!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;b. a few times&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;b. months and months&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;FONT color=#5555dd&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/FONT&gt;&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 14:20:02 GMT</pubDate><dc:creator>SoCal</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;&lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;U&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/U&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;b. a handful&lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;b. a handful&lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;b. a few times&lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;c. years and years- &lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;I just don't post alot.&lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;U&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/U&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 14:07:22 GMT</pubDate><dc:creator>*Clip~Clop*</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"&gt;&lt;TBODY&gt;&lt;TR&gt;&lt;TD class=smalltxt vAlign=top&gt;Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;___c_____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;____b____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;___b_____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a few times&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;____a____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. months and months&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;___b_____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;____b____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;Im such a nerd. At least my sub expires in a month.&lt;/P&gt;&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 13:55:49 GMT</pubDate><dc:creator>*Aurora*</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. EVERYDAY!&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. a handful&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;a. why would I... ?&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;c. years and years&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 13:53:48 GMT</pubDate><dc:creator>Delrey&amp;Spur&amp;lt3</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;c. EVERYDAY!&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;----------&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;----------&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;b. a handful&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;----------&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;c. HECK YES!&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;---------&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;c. years and years&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;---------&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;/P&gt;&lt;P&gt;---------&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;&lt;STRONG&gt;&lt;FONT color=#7777dd&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/FONT&gt;&lt;/STRONG&gt;&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 13:53:24 GMT</pubDate><dc:creator>*Assisi Jet*</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Take the survey! &lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERYDAY!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;___c_____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;____b____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;___b_____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;____a____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;___b_____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;____b____&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;I got I love it. =]&lt;FONT size=1&gt;&lt;BR&gt;&lt;/P&gt;&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 13:53:14 GMT</pubDate><dc:creator>EquitationRider11</dc:creator></item><item><title>RE: Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>&lt;FONT color=#111111 size=1&gt;I'M A YR ADDICT! xD&lt;/FONT&gt;</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 13:52:15 GMT</pubDate><dc:creator>(BAILEY)</dc:creator></item><item><title>Are you a YR addict?</title><link>http://board.youngrider.com/Topic777425-10-1.aspx</link><description>Take the survey!&lt;P&gt;1. You log onto YR:&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. rarely&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. 3 or 4 times a week&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERYDAY!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;2. You can name everybodys' horses/ponies?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 horse or pony...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW ALL THE NAMES OF EVERYBODYS' HORSES AND PONIES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;3. You can name each member?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. maybe just 1 member...&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a handful&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HAHA, I KNOW THE NAMES OF EVERY MEMBER!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;4. You had a YR dream before?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. why would I... ?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. a few times&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. HECK YES!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;5. How long have you've been on the boards?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. a few weeks&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. months and months&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. years and years&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;6. You can recall every YR fight; like Buffy and so forth?&lt;/P&gt;&lt;P&gt;a. who?!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;b. maybe just like, the Buffy fight... or a few&lt;/P&gt;&lt;P&gt;c. EVERY SINGLE FIGHT!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;________&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY A'S- You're just starting out as a YR addict. Spend some more time on here. xD&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY B'S- WOO, you must looove YR!&lt;/P&gt;&lt;P&gt;MOSTLY C'S- YOU'RE A YR ADDICT!</description><pubDate>Fri, 18 Jul 2008 13:46:15 GMT</pubDate><dc:creator>Crazii Cowgirl =]</dc:creator></item></channel></rss>